Boligsparing for ungdom (BSU) er en fantastisk måte for deg som er under 34 år å spare til din første bolig. En full BSU-konto på 300.000 kroner er gull verdt den dagen du skal kjøpe din første bolig.

Her er 5 gode grunner:

1. Få en fot innenfor
Med BSU har du et stort fortrinn når du skal inn på boligmarkedet. Det kan for enkelte være forskjellen på om du kvalifiserer for et boliglån eller ikke.

2. Få den beste renten
Du får bankens aller beste rente fra første krone du sparer i BSU. Husk at du sparer i mange år, så god rente kommer godt med.

3. Få maks tilbake på skatten
Du får 10 prosent i skattefradrag på alt du sparer. Setter du inn maksbeløpet per år på 27.500 kroner, kan du derfor få 2.750 kroner i skattefradrag. For mange kan dette være forskjell på å få igjen på skatten, kontra en real baksmell.

4. Få troverdighet
Ved å spare i BSU viser du banken din at du kan. At du evner og har viljen til å spare, kommer godt med når du en gang i fremtiden skal søke om boliglån.

5. Få gevinst
Å spare i BSU er helt risikofritt, og det koster ingenting. Du er med andre ord sikret en gevinst.

Har du ikke BSU?
Slapp av. Det er aldri for sent å begynne å spare (med mindre du nettopp har fylt 34 år. Da kanskje vi må finne på noe annet lurt til deg.)

Å åpne en BSU-konto er helt kostnadsfritt og du gjør det i banken. 

Registrer deg her, så kontakter vi deg om BSU