Årets juleforstilling på Lillestrøm Kultursenter! Historien om Askepott som får tre magiske nøtter, er udødeliggjort gjennom den tsjekkiske 70-talls filmen som vises på NRK på julaften. Det mange ikke vet er at historien tar utgangspunkt i et eventyr av den tsjekkiske forfatteren Bozena Nëmcovás eventyr og presenteres nå i en nyskrevet humoristisk og musikalsk familieforestilling.

Her kan vi love en forestilling med stemningsskapende fellesnumre, artige slapstickscener og rørende øyeblikk for hele familien. Her får publikum møte den rette blandingen av søte prinsesser, dumsnille hjelpere, og en litt overivrig forteller som kjemper kampen mot den slemme stemoren og den altfor bortskjemte stesøsteren!

Forestillingen er utviklet av produksjonsselskapet Kulturværste som blant annet står bak suksessen «Jeppemusikalen». Den inneholder et knippe rykende ferske melodier, komponert av Svein Gundersen som blant annet står bak musikken til «Da verden kom på skinner». Manus ved Hans-P. Thøgersen, og bidrag konsept ved Ole-Hermann Gudim Lundberg. Regien er ved Bjørn Birch.


Hvordan får du kjøpt billetter?


Billettene selges til våre kunder i bankens lokaler. Vi har dessverre ikke mulighet til å selge eller reservere billetter over telefon eller e-post. Forestillingen vi har billetter til er torsdag 8. desember 2016, kl 18:00. Billettene koster kr 50,- per stykk.


Om forestillingen:
Askepott - Silje Hagrim Dahl
Stemoren - Liv-Unni Larsson Undall
Stesøsteren - Elise Rougnø
Fortelleren - Bjørn Birch
Arrangør: Lillestrøm Kultursenter