Visste du at du kan legge inn flere kort i Vipps? En hovedregel er å bruke bankkontoen til vennebetaling og kredittkortet når du handler på nett. Se etter Vipps som betalingsalternativ i alle nettbutikker.

Dette får du i november:
📱 3 % rabatt når du handler elektronikk på nett og betaler med ditt Eika Kredittkort i Vipps. 

Rabatten får du i perioden 1. - 30. november 2023 når du betaler med Vipps i ulike elektronikkbutikker på nett, forutsatt at betalingen utføres med ditt Eika Kredittkort og at du er påmeldt fordelsprogrammet vårt. Ennå ikke meldt deg på? Påmeldingen finner du i mobil- og nettbanken når du velger ditt Eika kredittkort, Administrer kortet ditt og Fordelsprogram.

Rabatten beregnes med bakgrunn i transaksjonsteksten. Alle transaksjoner på elektronikkbutikker, uavhengig av butikkjede, som inneholder ordet «Vipps» i tekstfeltet vil gi rabatt. Butikkene må også være registrert med en av følgende bransjekoder:

  • 5722 – Elektronikk og husholdningsprodukter
  • 5732 – Elektronikkbutikker

Du kan maksimalt opptjene 500 kroner i rabatt per måned, og 2.500 kroner per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.


Når kommer pengene på konto? 

Rabatten utbetales automatisk til ditt Eika Kredittkort måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «Eika rabatt» i transaksjonsoversikten i mobil- og nettbanken eller på din månedlige faktura. 
 
Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall for å få mest mulig ut av fordelene dine. 

 
Usikker på hvordan du kan registrere ditt Eika Kredittkort i Vipps? Slik gjør du det:

  • Åpne Vipps
  • Velg «Profil»
  • Velg «Kontoer og kort»
  • Litt lenger ned på siden finner du området «Kort», her må du velge «Legg til kort»
  • Fyll inn kortnummeret, utløpsdatoen, utløpsåret og CVC-koden tilhørende ditt Eika Kredittkort og velg «Registrer»

God handel!