Aller først: Hvorfor er det lurt å legge til flere kort?

Kort fortalt: Vipps er akkurat som en lommebok. Det betyr at du får alt av fordeler fra kortene dine når du bruker Vipps på nett og til bedrifter – uansett sum. Alt handler om hvilket kort du bruker når kjøpet gjennomføres.

Bankkonto og vennebetaling

Noen ganger holder det med bankkontoen for å betale det du skylder til en venn. Pengene overføres enkelt og raskt – og jobben er gjort.

Større kjøp – andre kort?

Andre ganger kan det være fint å ha tilgang til andre kort eller kontoer enn de du vanligvis bruker. Kanskje du skal handle noe på nett – for eksempel en flyreise? I disse tilfellene er det lurt å ha både bank- og kredittkortet tilgjengelig i Vipps. Da kan du bruke ditt Eika Kredittkort til betaling av f. eks flyreiser for å kunne få gratis reise- og avbestillingsforsikring med på kjøpet. Vipps, så er beløpet betalt som om du tastet inn kortdetaljene selv.

Slik legger du til flere kort

  1. Velg Profil
  2. Velg Konto og kort
  3. Velg Legg til konto eller Legg til kort
  4. Fyll inn kontonummer eller kortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode (3 siffer på baksiden av kortet)
  5. Velg Legg til/Registrer

Slik bytter du kort når du kjøper noe

  • Gjennomfør kjøpsløpet hos bedriften
  • Åpne Vipps
  • Under summen du betaler kan du endre kort

Husk: Betaling til bedrifter er gebyrfritt

Vi minner om at det er gebyrfritt for deg som handler når du bruker våre kort i Vipps på nett og til bedrifter – uansett sum. Gebyret på 1 % gjelder kun overføringer over 5000 kroner mellom to vippsere.  

 Illustrasjon av flere kort i Vipps

Har du ikke kredittkort? Vårt beste tips er at det lønner seg å ha alle kort fra oss, det er tryggest og du får full oversikt over utgiftene dine i mobil- og nettbank. Effektiv rente ved utsatt betaling: 25,11 %, v/15.000,- o/12 mnd. Kostnad 1.563,68 kr. Totalt 16.563,68 kr