Utlegg og kvitteringer er det ikke noen av oss som hopper i taket for. Det er tidkrevende både for økonomiansvarlig og ansatte, og tid er penger. Derfor har vi utviklet og lansert Overblikk. Her kan du enkelt holde oversikten over bedriftens kortholdere og utlegg i sanntid. Innsamling av bilag utføres digitalt, med tilhørende automatisk bokføring i regnskapet. Dette gir en betydelig forenkling i hverdagen for de på økonomi og regnskap. Den ansatte slipper å bruke sitt private kort, og bedriften slipper alt arbeidet med utleggsrefusjon. I tillegg kan man enkelt bestille og gjøre endringer på kortene tilknyttet Overblikk.
«Dette automatiserer alt det jeg gjør manuelt i dag. Så enkelt og oversiktlig!»  Hanne Karin, Visinor AS
Det er ikke bare regnskapsavdelingen som vil få en enklere hverdag med Overblikk. Ansatte slipper private utlegg og vil til enhver tid kunne holde oversikt over sine utlegg ved hjelp av appen Mitt bedriftskort. Det er fort gjort å surre vekk en kvittering når man er på farta, og da er appen kjekk å ha. Her kan man ta bilde av kvitteringer og sende dem til bokføring på 1-2-3. På denne måten slipper du å måtte lete etter kvitteringer som på mystisk vis har forsvunnet i slutten av måneden. Kjenner du deg igjen?
Hvilke kortmuligheter har jeg i Overblikk?

Eika Bedrift – kredittkort med bedriftsansvar

Eika Bedrift er et fleksibelt kredittkort som gir ansatte handlefrihet, samtidig som økonomiansvarlig har full kontroll over utgiftene. Administrator kan enkelt justere maksgrensen for å skåne bedriften og kortholder for uønskede situasjoner, og faktura sendes direkte til bedriften. I tillegg har Eika Bedrift en misbruksforsikring som dekker tapet dersom en ansatt misbruker kortet. 

Eika Utlegg – kort som kan lades med ønsket beløp

Ikke alle ansatte har behov for, eller ønsker, et kredittkort med bedriftsansvar. Det er heller ikke alle som bør ha et kort med høy kredittgrense, og da er Eika Utlegg et godt alternativ til kredittkortet. Eika Utlegg fungerer helt enkelt som et vanlig kort, du kan lade det med ønsket beløp og det er ikke overtrekkbart. Dette kortet er også et perfekt valg for lag og foreninger som ikke har behov for eller kan få et kredittkort.
Synes du Overblikk virker som et nyttig og godt verktøy for din bedrift også? Her kan du søke og finne mer informasjon om tjenesten.