- Det er en stor glede å informere om at vi har inngått en intensjonsavtale med DNB som innebærer at vi sammen skal videreutvikle Vipps som hele Norges mobile lommebok, sier konsernsjef Hege Toft Karlsen i Eika Gruppen.

- Vi tror det er på tide med én løsning – én sterk og tydelig leverandør. Et enda sterkere Vipps vil gi den beste og enkleste betalingsløsningen for norske bankkunder.

Det klart beste alternativet
Eikas mål er å sikre lokalbankenes kunder enkle og fremtidsrettede betalingstjenester.

- Vår vurdering er at denne løsningen tjener våre kunder klart best. Nå kan vi tilby enda bedre og mer helhetlige tjenester med Norges mest populære mobilbetalings-app. I tillegg vil samarbeidet gjøre det enklere å utvikle nye produkter til lavest mulig pris, sier hun og forklarer:

- Å samle all kompetanse og teknologi i ett sterkt norsk selskap vil utvilsomt bidra til mer innovasjon som kommer kunden våre til gode.

Ruller ut tjenesten så fort som mulig
Vipps-samarbeidet er også bra for bedriftskundene. Og alle kunder som i dag bruker mCASH eller SnapCash blir invitert med over til den nye fellesløsningen.

- Det vil ta litt tid før alt det formelle er på plass. Vi tar med oss det beste og jobber med å finne en løsning som gjør at vi kan rulle ut tjenesten til alle våre kunder så fort som mulig, avslutter konsernsjefen.